Tre relevante indlæg om online på et og samme arrangement

Oplæg i Jyske Bank om den nye forbrugeraftalelov, styrket online salg og den digitale fremtid

Åbent og gratis oplæg i Jyske Bank – Sammenhængen i jeres online aktiviteter

Jyske Bank’s hovedsæde danner rammerne for et gratis arrangement, hvor online er i fokus på tre forskellige måder – jeg er en af indlægsholderne.

Her er de tre oplæg, der taler til fornuften, væksten og inspirationen…

1. E-handel – og faldgruber i den nye forbrugeraftalelov

Søren Frederiksen, Brocksted-Kaalund, om forbrugeraftalelovenAdvokat Søren Hedegaard Frederiksen ridser særlige regler op i den nye forbruger- aftalelov. Regler, som virksomheder med webshop i høj grad bør have fokus på. Driver du webshop eller overvejer du opstart af en, så bør du virkelig høre dette indlæg.

2. Tre tiltag, der styrker dit online salg

Steen Olsen, SoAlive.dk, om bedre online salgJeg fortæller dig hvordan du kan styrke dit online salg på tre forskellige måder, som gerne skulle være lige til at implementere eller igangsætte, når du kommer tilbage på pinden torsdag. Uanset om du er webshopejer idag eller om du overvejer at blive det, så lover jeg at du vil blive inspireret af mit indlæg.

3. The Next Big Thing

Lasse Høgfeldt, Jyske Bank Kommunikation, den digitale fremtidLasse Høgfeldt, afdelingsdirektør for Jyske Bank Kommunikation inviterer dig med ind i den digitale fremtid, der venter os alle. Har du oplevet Lasse live, så ved du, at der er noget af komme efter – og ikke mindst engagement og underholdning i verdensklasse.

Tid og sted

Onsdag den 12. november 2014 kl. 16.15 – 18.45

Jyske Bank’s auditorium
Vestergade 8-16
8600 Silkeborg

Download den officielle invitation her

Tilmelding – af hensyn til forplejningen

Det er gratis for alle interesserede at deltage, men af hensyn til forplejning må du meget gerne melde dig til på forhånd.
Meld dig til ved at sende dit navn til Kim Bay Foldager, Jyske Bank, på kim.f@jyskebank.dk eller ring til ham på 89898689.

Jeg håber at vi ses! Spred gerne ordet til dem du kender og som du tror det kunne være interessant for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>