Sæt fuld gas under jeres salgs- og marketingindsats og styrk brandet

Hvis jeres fundament er på plads, så er det tid til at skalere både salgs- og marketingindsatsen. Få kvalificeret hvor I skal sætte ind og hvordan.

Sæt fart på online strategien

Vi både udfordrer og guider jer på vejen mod intensiveret online salg og marketing. Hvis jeres fundament er på plads, så er det nemlig tid til at give den gas.

Ud fra netop jeres setup – budget, kompetencer, flaskehalse, produkter m.v. – kan vi fortælle jer, præcis hvor I bør sætte ind og hvordan, hvis jeres salgs- og marketingindsats skal intensiveres.

Få uvildig rådgivning og sparring om

  • Intensiveret branding af jeres virksomhed og produkter
  • Udarbejdelse af en handlingsorienteret markedsføringsstrategi
  • Boost af jeres sociale medie kanaler
  • Eller noget helt fjerde…

Vi har tætte samarbejder med alle vores kunder, fordi vi ved, at kunderne er de klogeste på deres egen forretning, mens vi er de klogeste på at udnytte denne viden indenfor online salg, marketing, brand building m.v. I fællesskab finder vi frem til de konkrete indsatsområder, der booster jeres forretning med afsæt i Internettet.

Vi har samarbejdet med mere end 200 virksomheder, rækkende fra helt nyetablerede virksomheder, der skal have maksimal effekt ud af et begrænset budget, til nogle af verdens største globale brands, hvor vi har udarbejdet og implementeret globale online strategier.

Vi løser kun opgaver hvor vi er sikre på positiv effekt hos kunden. Er du nysgerrig, så kontakt os på so@soalive.dk / 20908257 og lad os i fællesskab vurdere, om der er basis for et samarbejde.