Fundamentet er afgørende – og en god forretning!

Et godt og solidt fundament er afgørende for succesen af jeres online salg og marketingindsats. Det er her langt de fleste fejler. Vi kan hjælpe jer med det bedst mulige afsæt.

Fundament for jeres online salg og marketing
En afgørende – og ekstremt overset – forudsætning for en effektiv salgs- og marketingindsats er, at jeres online fundament er i orden.

Er jeres website ikke i orden rent teknisk eller indholdsmæssigt, vil jeres søgemaskineoptimering være ineffektiv, jeres Adwords vil resultere i unødigt høje omkostninger og på samme vis vil resten af jeres salgs- og marketingfremmende aktiviteter heller ikke fungere optimalt.

Er jeres brugervenlighed for dårlig, vil jeres besøgende forlade jeres website igen, de vil ikke kunne handle i jeres webshop eller finde på at kontakte jer telefonisk.

Løsningerne er ofte indenfor rækkevidde

Der er rigtig mange forhold, der kan gå galt online, men til gengæld er der normalt også mange af dem som let kan udbedres.

I SoAlive.dk hjælper vi både med konkrete opgaver, som skal løses netop nu og med større projekter, som eksempelvis udarbejdelse og implementeringen af en online strategi, ansættelse af nye kollegaer med online kompetencer m.v.

Vores konkrete arbejdsområder