Drivkraft

Det er nysgerrighed, erfaringer og passion, der giver mig drivkraft til udvikling.
Steen Olsen, online strateg og manden bag SoAlive.dk

Steen Olsen, online strateg og manden bag SoAlive.dk

Connector og passioneret online strateg

Jeg brænder for at skabe forandring og jeg stiller ofte spørgsmål ved det kendte og traditionelle. Min erfaring er, at mange ting kan gøres både mere enkle og bedre på en gang og det er stærkt motiverende for mig at forenkle ting, lægge an til vækst og efterfølgende booste mine kunders forretninger.

Jeg er en connector, der tror på at sammensætningen af de rigtige mennesker skaber de bedste resultater i alle sammenhænge, og jeg bygger gerne de helt rigtige broer.
Jeg tror endvidere på at kultur til enhver tid vinder over strategi, Steen Olsen.

Baseret på egne erfaringer

Siden 2003 har jeg startet, udviklet og drevet egne koncepter og virksomheder fra bunden og op til dokumenteret succes. Derudover har jeg leveret projekter og rådgivning til ca. 200 virksomheder i ind- og udland, afholdt talrige oplæg, kurser og workshops.

Noget af det, der adskiller mig fra mange andre udmærkede kollegaer i branchen er, at jeg tænker i helheder og ikke fokuserer på enkelte discipliner. Jeg blander det mix jeg mener passer til netop din virksomhed og fortæller dig hvorfor.

Samtidig er jeg ekstremt fokuseret på at tage afsæt i den enkelte organisation – det er altid der muligheder og begrænsninger skal findes og ikke, som mange tror, i markedet.

SoAlive.dk som virksomhed

SoAlive.dk – med undertegnede ved roret – yder uvildig rådgivning med primært fokus på online baseret forretningsudvikling – et felt jeg har arbejdet indenfor på fuld tid siden 2005.

SoAlive.dk som virksomhed, der hviler på tre ben.

  1. Uvildig rådgivning (online salg og marketing, brand positionering, konceptualisering).
  2. Kurser, oplæg og workshop har fået et pænt omfang og udbygges yderligere.
  3. Egenudvikling af IT produkter, der har skaleringspotentiale og som løbende kvalificerer min rådgivning.

SoAlive.dk blev etableret af Steen Olsen i november 2009 og omdannet til et anpartsselskab 18. januar 2010.