Vi hjælper virksomheder med online brandudvikling, salg og marketing

På et uvildigt fundament rådgiver og sparrer vi med vores kunder omkring online salg- og marketing, brand building med mere. Vi bidrager med både kompetence og holdning – vi er ikke bare konsulenter…

Steen Olsen - oplægsholder om online salg og marketing
Vores tilgang til opgaver og samarbejder er uformel og åben, men også ærlig og direkte, fordi vi giver udtryk for vore holdninger. Det gør vi fordi vi respekterer jeres mål, jer som virksomhed og ikke mindst jer som mennesker.

I praksis betyder det, at vi meget vel kan finde på at udfordre jeres vaner, de tanker I har om fremtiden og ikke mindst jeres egen formåen som organisation – både positivt og negativt, men altid konstruktivt.

Erfaren oplægsholder

Vi elsker at inspirere andre og dele ud af vores viden og har afholdt talrige oplæg, kurser og workshops både internt i virksomheder, i foreninger og på events. Andre gange fungerer vi som konferencier eller organisatorer.

De typiske emner er indenfor online salg, marketing, identitet og andre faglige emner, men vi holder stadigt flere oplæg om vores erfaringer som iværksættere igennem ca. 10 år.

Mere om oplæg og workshops