200+ virksomheder på referencelisten

Mere end 10 års kompetence mixet med et strategisk mindset, operationelle handlingsplaner og ikke mindst gode resultater har gjort, at vi har hjulpet mere end 200 virksomheder – der alle er kommet via anbefalinger. Det er vi stolte af.

Global webshop til BM Silo

BM Silo eksporterer til hele verden og har samarbejdet med os i flere år.


Den er god nok. Af de mere end 200 virksomheder vi har hjulpet til bedre resultater online, er alle vores kunder kommet via anbefalinger fra andre. Sådan skal det også være fremadrettet.

Vi stiller krav – ligesom vores kunder gør

Et godt samarbejde kræver, at begge parter stiller krav til hinanden. Hvis ikke begge parter har ambition om at flytte sig, så er samarbejdet lige gyldigt og så takker vi hellere nej til en ordre. Vi insisterer nemlig på at skabe positive resultater i vores kunders virksomheder.

Dét siger nogle af vores kunder…

Marketing & Communications Manager Sennheiser Communications, Lars Nielsen

SoAlive kundeudsagn_lars-nielsen-Sennheiser
“Vi har arbejdet med Steen på online research. Steen hjalp os med at finde nye relevante markedsinformationer på nettet, især den der er tilgængelig når man kigger ‘bag ved gardinerne’ og kan afkode tallene som især Google giver.

Steen var en stor hjælp til at se nye markedsmuligheder baseret på den research vi lavede sammen, så vi skal nok slå på tråden til ham igen i den nære fremtid med nye opgaver. ”

Kundeudsagn_sennheiser
Sennheiser er en af verdens absolut førende brands indenfor premium audio, headsets, mikrofoner m.v. Jeg har hjulpet af to omgange – dels med research og dels med en samlet global online strategi.

Direktør BM Silo, Dorte Zacho Martinsen

“Det er en fantastisk fornemmelse når innovation bliver til virkelighed. Steen fra SoAlive.dk er positiv, professionel og troværdig og vi har et stærkt værdiskabende samarbejde, som udnytter vores ressourcer maksimalt.”

BM Silo er en dansk baseret virksomhed, der producerer siloer i Danmark, men sælger globalt. Jeg har hjulpet BM Silo af flere omgang med web, forhandler-webshop og afholdelsen af en intern salgs- og marketingkonference for sælgerkorpset.

Udviklingschef erhvervSilkeborgPeter Fabricius

SoAlive Kundeudsagn_peter-fabricius
“Steen Olsen fra Soalive.dk har afholdt flere kurser i samarbejde os. Steen er velstruktureret, inspirerende og leverer høj faglighed. Han sætter en personlig ære i at levere varen, og har i høj grad gjort det.  Tilbagemeldinger fra deltagere har altid været meget positive. Kort sagt: Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Steen fra Soalive.dk, og vi vil ikke tøve med at gøre det igen, når den næste lejlighed byder sig.”

erhvervSilkeborg er et af Danmarks største erhvervsråd – og det hurtigst voksende. Jeg har afholdt mange kurser, workshops og oplæg igennem de seneste 4 år.

SoAlive Kundeudsagn_harald-hoiDirektør for og grundlægger af kaastrup | andersen A/S, Harald Høi Andersen

Top qualities: Great Results, Good Value, High Integrity

“We have worked with Steen for several years – always with successful results to follow. Steen has a pleasant and professional approach with a high degree of integrity and honesty. This is extremely important to build lasting relationships and generate faster results. On top of that Steen is hard working and persistent.”

Kundeudsagn_logo-kaastrupandersen

Kaastrup | Andersen er en konsulentvirksomhed, der har vundet 5 gazellepriser i streg, der arbejder med projektledelse hos en lang række virksomheder i den tunge ende af skalaen. Jeg har hjulpet dem med web og rådgivning af flere omgange igennem en del år.

Er vi noget for hinanden?

Kontakte os gerne på 20908257 eller so@soalive.dk, hvis vi skal vende et eventuelt samarbejde.