Nu står alle muligheder åbne!

Steen og SoAlive.dk flytter fra Ferskvandscentret

Efter at have haft kontor i 6 år på Ferskvandscentret, som jeg på alle måder har været tilfreds med, er det tid til nye omgivelser og jeg har derfor opsagt mit lejemål. Hvor vinden blæser mig hen ved jeg ikke, men det vil de kommende måneder vise – og jeg glæder mig!

Nogle gange skal man lige skifte scenen

Sådan sagde en god bekendt til mig fornylig. Det var ikke mindet på mig, men på ham selv. Alligevel tog jeg det til mig, for efter 6 rigtig gode år på samme adresse i Silkeborg, har jeg behov for ny inspiration og “nyt liv” og har derfor opsagt mit lejemål på Ferskvandscentret i Silkeborg.

Fagligt og kundemæssigt har jeg igennem de seneste år arbejdet med nogle af de mest spændende virksomheder og opgaver i mine 11 år som selvstændig og vi har i fællesskab skabt rigtig gode resultater. Men når jeg er “hjemme på kontoret”, så mangler der fornyelse… Og i sådanne sammenhænge er det oplagt at “skifte scenen”. Så det gør jeg.

Reelt set behøver jeg slet ikke et kontor, for jeg bruger 95% af min tid hos mine kunder, men jeg vil alligevel gerne skille privatliv og arbejde fra hinanden, så det hele ikke flyder sammen. Det gør det nemlig nemt for mig, der både har faglig stolthed og store ambitioner på både mine egne og mine kunders vegne.

Hvad så nu?

Rent forretningsmæssigt fortsætter jeg ufortrødent med at hjælpe mine kunder indenfor forretningsudvikling, salgs- og marketingudvikling, brandpositionering og general sparring, og med udviklingen af min anden virksomhed, men det bliver blot med afsæt i nye omgivelser.

Hvor de nye omgivelser kommer til at ligge henne ved jeg endnu ikke, men jeg skeler en smule til Aarhus…

Har du gode forslag?

Skriv gerne en kommentar herunder eller kontakt mig direkte, hvis du har et godt forslag til, hvor jeg burde slå teltpælene i jorden igen…

Kommentarer

  1. skriver

    Hej Steen,

    Hvis du beslutter dig for at blive i Silkeborg, er det altid en plads til dig her hos Teapot på Drewsensvej :)

    Bedste hilsner
    Iben Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>