TIMESAFE indstillet til endnu en pris

Iværksætterprisen Business Region Aarhus 2015 - indstillet virksomhedVi er stolte og glade over, at TIMESAFE endnu engang er blevet indstillet til en pris. Denne gang er det Iværksætterprisen i Business Region Aarhus, der er i spil.

Det er altid rart, at blive indstillet til en pris fordi andre ser lyset i det vi beskæftiger os med. Vi tror selvfølgelig selv på vores produkt – gjorde vi ikke det, så lavede vi noget andet. Og vi vil selvfølgelig gerne vinde nu hvor vi er med, men uagtet hvordan det går, så er det business as usual og den værdi vi skaber for kunderne, der er vores primære fokus.

Ordret citat af baggrunden for indstillingen til Iværksætterprisen

Baggrundshistorien er en mindre leverandør som hurtigt skaber en effektiv og værdiskabende løsning for en offentlig kunde. Et rigtig spændende produkt, som simpelt løser noget mange har forsøgt at bygge komplekse systemer omkring. Og ikke mindst at jeg tror på et enormt og skalerbart potentiale!! Også uden for landets grænser!

I slutningen af 2014 skilte vi TIMESAFE ud fra at være et produkt i SoAlive.dk regi til at være en selvstændig virksomhed.

Kryds fingre for os :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>